Seranit 2021-2022 Yenilikleri ile Yeniden Cersaie’de

Seranit, dünya seramik sektörünün önde gelen markalarının buluştuğu Cersaie fuarına porselen ve seramik karo koleksiyonlarıyla katıldı.

Yapı sektörünün önemli markalarından Seranit, 27 - 09 / 01 – 10 tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen, geçen yıl pandemi nedeniyle gerçekleşemeyen dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de Salon 16’da yer alan C34-D31 standında ürünlerini sergiledi. 100.000’den fazla ziyaretçinin geldiği ve yarısından çoğunun yurt dışı ziyaretçilerden oluştuğu fuarda bu yıl 800’den fazla firmanın katılacağı açıklandı.

Seranit standında, son teknolojiyle üretilen, farklı yüzey ve renk alternatiflerine sahip duvar seramiklerinin yanı sıra zengin ebat, renk ve desen seçenekleriyle ahşap, mermer, doğal taş, beton koleksiyonundan porselen serilere de yer verdi. Geniş desen ve renk seçenekleri ile her ihtiyaca yönelik çözümler içeren Seranit’in en çok ilgi gören inovatif ürünü Aquanit Porselen Duş Karosu uygulama alternatifleri, geniş portföyü ve model alternatifleri ile sergilendi. Bunun yanında, diğer inovatif ürünlerinden Seravista Porselen Basamak ve Duostone Kompozit Köpük Karo da stantta yerini aldı.

Standımızı sanal ortamda gezmek için tıklayınız

Seranit Haber